NH TOCHT
Inschrijving
Je kunt je inschrijven t/m za 01 juni 2019, voor:
NHtocht 70 km (wedstrijd / prestatie / estafette)
 
Bij de inschrijving gelden de volgende regels voor de 70km marathontochten:
Bij estafette van:
C2x+ maximaal 6 deelnemers (inclusief stuur)
* heren (de gehele ploeg bestaat uit heren)
* dames(de gehele ploeg bestaat uit dames)
* mixed (minimaal de helft van de roeiers vrouw moet bestaan. Deze ploegsamenstelling geldt gedurende het hele traject). C4x+ maximaal 10 deelnemers (inclusief stuurlieden)
* heren(de gehele ploeg bestaat uit heren)
* dames(de gehele ploeg bestaat uit dames)
* mixed (minimaal de helft van de roeiers vrouw moet bestaan. Deze ploegsamenstelling geldt gedurende het hele traject).
 
Estafetteploegen mogen zelf bepalen waar en hoe vaak ze wisselen. Voor het eindklassement maken wij geen verschil in de categorie├źn. Door middel van een berekening maakt iedere wedstrijd ploeg kans op de overwinning.
Kosten
De kosten bedragen €20,- per deelnemer, inclusief na afloop de roeiersmaaltijd. Op het inschrijfformulier kan de deelnemende ploeg aangeven of er gebruik gemaakt wordt van de maaltijd en of er personen zijn die geen vlees eten. Als men geen gebruik maakt van de roeiersmaaltijd, zijn de kosten €10,- per persoon.
 
Er zijn bij de ARZV enkele boten te huur voor deze marathon. De kosten voor de huur bedragen €7,50 per roeiplaats. Op het inschrijfformulier kan aangeven worden of men hiervan gebruik wil maken. De organisatie zal dan contact opnemen.
 
De totale kosten moeten voor 05 juni 2019 overgemaakt zijn naar:
Rekeningnummer NL13 INGB 0001693503 tnv AJ Boom
o.v.v.: NHTOCHT - plus naam ploeg captain en deelnemende roeivereniging.